Zimní soustředění Černá hora 2011

17.12.2011 18:24

Sportovci pardubického oddílu nezahájelí ani v zimě, tudíž se někteří připojili k výběru SCM, které od 17.-20.12. měli naplánované soustředění na běžkách Janských Lázních v hotelu Černá bouda. Počasí vyloženě hrálo do karet, protože byla mlha, silný vítr a stopu rolby nestíhaly vytvářet. Ale soustředění účel splnilo, všichni se snažili makat (samozřejmě na hranici svých možností), proto bych chtěla vyzvednout výkon našeho kouče Jana Šťastného, který se nenechal nikým předjet při stoupání na Lyžařskou boudu a s výrazným náskokem si dojel před všemi svými svěřenci pro titul "Nejlepší vrchař".

Na soustředění nebyla nouze o nejlepší sportovce ve svém řemeslu, proto nás na dva dny přijela podpořit,mistryně světa ve slalomu, Kateřina Hošková a velmi úspěšný deblkanoista Jan Havlíček. Nicméně musím prozradit, že na tuto dvojici ani náš Nejlepší vrchař nestačil.

Z Pardubického oddílu se zúčastnili: trenér- Jan Šťastný, bronzový muž z MS ve sprintu- Ondřej Rolenc a vicemistryně světa ve sprintu Radka Valíková, z řad SCM Klára Paďourová, Daniel Suchánek- medailisté z juniorského MS, tak snad soustředění pomůže ještě k lepším výsledkům v roce 2012.